HABERLER ABONE OL

Bloomberg Businessweek Türkiye'nin 34. Sayısı Yayında!

İşte öne çıkan başlıklar...

Kapak Konusu

Şirket Çok Rapor Yok

Borsa İstanbul’da şirket sayısı 550’yi aştı. Ancak bunların neredeyse yüzde 20’si analistlerin izleme listesinde bulunuyor. BIST 100 Endeksi’nde yer alan şirketlerin bile yarısından fazlasıyla ilgili doğru düzgün rapor bulunmuyor.

ÖZEL DOSYA

Herkes Afrika’yı Etki Alanına Alma Peşinde

Afrika on yıllar boyunca açlık ve sefaletle boğuştu. Batılı ülkelerin sözde insani yardım hamleleri kıta genelinde önce ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi daha sonra da jeopolitik menfaatler ile nüfuz arayışını izledi. Son yıllarda Körfez sermayesi Rusya, Çin ve Hindistan’ın kıtadaki önemli yatırımlarını gölgede bırakıyor. Peki adeta etki alanı oluşturma sahasına dönmüş Afrika nasıl yeniden şekilleniyor?

ÖZEL DOSYA

Pixar Yeniden Ayağa Kalkabilecek mi?

Başarısızlıkların ve yanlış adımların ardından animasyon stüdyosu, Ters Yüz 2’nin büyüsünü yeniden yakalamasına yardımcı olmasını istiyor

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.

Advertisement