HABERLER ABONE OL

Yeni hayata geçirilen teknoloji merkezi, Türkiye’den dünyaya yenilikçi ve teknolojik çözümlerin geliştirilmesi için destek verecek.

Deloitte bu merkez ile, Türkiye’de yerleşik şirketler ve uluslararası şirketlere geniş ve yenilikçi bir çözüm yelpazesi sunacak.

Söz konusu merkez, piyasadaki nitelikli insan kaynağının gelişimini destekleyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dijitalpark Teknokent Ataşehir Yerleşkesi’nde kurulan teknoloji merkezi öncelikle SAP teknolojisini merkeze alan yenilikçi hizmetler sunmaya odaklanacak. Bu hizmetler, Otomotiv, İlaç, Tüketim Malları, Perakende, Enerji ve Altyapı Hizmetleri başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren büyük global şirketlere, en son teknolojik çözümlerin geliştirilmesini esas alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Deloitte Türkiye CEO’su Başak Vardar, “Deloitte’un teknoloji geliştirme ağının içinde önemli bir fonksiyon üstlenecek teknoloji merkezimizin stratejik konumunu destekliyor. İstanbul’da hayata geçirdiğimiz bu merkezde geliştirilecek öncü teknolojilerle hem uluslararası şirketlere, hem de Türkiye’nin bölgesel ve global düzeyde hizmet veren, önde gelen şirketlerine onları bir adım öne taşıyacak yenilikçi hizmetler sunacağız” dedi.

Vardar, iki - üç yıllık bir perspektifte 200’den fazla kişiden oluşan bir ekip kurmayı planladıklarını da söyledi.

Advertisement