HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılacak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek, karşılama töreni ve resmi resepsiyona iştirak edecek.

(Kazan)

2- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, Valiliği, esnafı ziyaret edecek, işçi ve iş insanlarıyla öğle yemeğinde buluşacak, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, il başkanlığı ile Belediyeye ziyarette bulunacak, Kent Konseyi Toplantısı'na katılacak.

(Diyarbakır/08.30-17.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, toplu okul açılışına katılacak, Valiliğe ziyaret gerçekleştirecek, İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek, Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunacak.

(Hatay/11.30/13.00/13.15/14.45)

2- TBMM'den

- Saadet Partisi ve İYİ Partinin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

- Genel Kurulda, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek, Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü kapsamında Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi görüşülecek.

- Adalet Komisyonunda Noterlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/09.30/10.30/14.00/11.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Webrazzi Summit 2024" etkinliğine, SAHA EXPO NATO Paneli'ne ve İSO Meclis Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul/10.10/11.00/15.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı tüketici güven endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından gelişmeler izleniyor.

(Pensilvanya/Washington/New York)

2- İsrail'in Gazze Şeridi ve Lübnan'a saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Gazze/Kudüs/Beyrut)

Advertisement