Bloomberght
Bloomberg HT Haberler Honda/Kılıçer: Motosiklet pazarı 600 binlere çıkabilir
HABERLER

Honda/Kılıçer: Motosiklet pazarı 600 binlere çıkabilir

  • Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, "2022 yılı sonu itibariyle beklediğimizin üzerinde yaklaşık 410 bin adetlik bir pazarla karşı karşıya kaldık. Bazı konularda yol kat edilirse pazarın 600 binler hatta bir milyonlara çıkarılması işten bile değil" şeklinde konuştu.

Giriş: 24 Şubat 2023, Cuma 16:46
Güncelleme: 24 Şubat 2023, Cuma 16:46

Bloomberg HT'de yayınlanan Otomotiv Zirvesi 2023'e konuk olan Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer motosiklet sektörüne dair yaptığı değerlendirmede "2022 yılı sonu itibari ile beklediğimizin üzerinde yaklaşık 410 bin adetlik bir pazarla karşı karşıya kaldık. Yılı tarihi bir rekorla kapattık" şeklinde konuştu.

Kılıçer "Bundan sonraki dönemde motosiklet pazarını koruyabilmemiz için bazı şeylerin açık bir şekilde dillendirilmesi ve bazı alt yapı çalışmalarının hatta vergisel düzenlemelerin, ehliyetteki bazı regülasyonların acil bir şekilde yapılması gerekiyor.