HABERLER ABONE OL

Haziran ayının sonları ve Donald Trump, Mar-a-Lago 37 Kulübü’nün yaldızlı sezon dışı izolasyonunda bir sonraki başkanlığını planlıyor. Kulübe hayranlık duyan üyeler daha serin iklimlere gitmiş olabilir ama Trump’ın keyfi hala yerinde.

34 ağır suçtan mahkumiyetinin yarışı altüst etmediği artık açık.

Röportajdan 2 gün sonra, ilk başkanlık münazarasında büyük bir şok yaşanacak ve sersemleyen Biden olacaktı. Daha büyük bir şok ise 13 Temmuz’da Trump bir suikastçının kurşunlarından kıl payı kurtulduğunda yaşanması olacaktı.

Mar-a-Lago’daki oturma odasında, üzerinde bir sonraki başkanın kısaltması olan “47” yazan dev altın balonlarla süslü kırmızı bir balon kulesi bulunuyor; bu kule, “Amerika’nın gelmiş geçmiş en iyi başkomutanı” diye övgüler yağdıran bir kart iliştiren yerel bir hayranın hediyesi.

Trump’ın ısrarı üzerine bir personel, konuklara göstermekten hoşlandığı yeni moda ürünü getiriyor: “Trump Her Şey Hakkında Haklıydı” yazılı kırmızı MAGA tarzı bir şapka.

Devamı Bloomberg Businessweek Türkiye'de!

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Bloomberg Businessweek artık Bloomberg HT ekibi tarafından hazırlanan içerikleriyle Türkiye’de! Türkiye ve küresel piyasalarda tüm olup bitenler, hisse senedinden para politikasına hiçbir yerde bulamayacağınız analizler, içerikler ve iş dünyası temsilcileriyle özel röportajlarla Bloomberg Businessweek Türkiye, e-dergi formatı ve yenilenen içeriğiyle yayında!

Tüm içeriklere erişmek için tıklayınız.

Advertisement