HABERLER ABONE OL

ING Türkiye, Allianz Türkiye ile stratejik iş ortaklığına imza attı. İş birliği kapsamında, ING Türkiye’nin müşterilerine sunduğu hayat sigortaları, Allianz Türkiye’nin sağladığı ürünlerden oluşacak. ING Türkiye’nin tüm dijital kanallarından ve şubelerinden kredi kullanan müşteriler, Allianz’ın altı farklı kredi bağlantılı hayat ürününden ihtiyaç ve beklentilerine en uygun ürünü seçebilecek. ING Türkiye’nin Allianz Türkiye ile müşterilerine sunduğu kredili hayat ürünleri dijitale özgü tasarlanıyor, dolayısı ile müşterilere esnek ve kolay bir deneyim sunulması amaçlanıyor.

ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, “Allianz Türkiye ile sunacağımız tüm sigorta ürünlerini dijitale özgü olarak tasarlayarak müşterilerimize kolay ve zahmetsiz bir deneyim sağlamayı hedefliyoruz” dedi..

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan da anlaşma ile ilgili olarak “Bu ortaklıkla faaliyet alanımıza önemli bir dağıtım kanalı eklememizin, pazar payı ve satış ağımızın gelişmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Advertisement